Welkom op de website van psycholoog drs. A.G. Verkade 

Welkom op de website van psycholoog                drs. A.G. Verkade

Over mij.

Drs. Ab Verkade (agb zorgverlener 94002077, agb praktijk 94001676) is gezondheidzorgpsycholoog (BIG registratie 79051082125) en geregistreerd cognitief gedragstherapeut. (KvK nr. 08209746)

Cognitief gedragstherapeut en EMDR.

Een cognitief gedragstherapeut VGCT heeft na de studie psychologie een afgeronde opleiding gevolgd in de cognitieve gedragstherapie en is lid van de Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie.

In de cognitieve gedragstherapie helpen we mensen door hen praktische psychologische technieken te leren om snel uit de narigheid te komen. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat cognitieve gedragstherapie uitstekend werkt en snel werkt bij alle psychische problemen. In officiële richtlijnen om akelige problemen zoals depressie en angsten te helpen genezen, wordt de cognitieve gedragstherapie steeds als de meest effectieve aanpak aanbevolen. Wanneer je iets heel naars hebt meegemaakt  dat diep ingrijpend is en waar je niet goed overheen kunt komen, zijn er verschillende manieren, waaronder EMDR om snel weer in evenwicht te komen: dat zijn methoden vanuit de cognitieve gedragstherapie en EMDR. De verschillende manieren dit aan te pakken leg ik u uit en dan kunt u zelf kiezen welke u de meest geschikte lijkt.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info