Welkom op de website van psycholoog drs. A.G. Verkade 

Welkom op de website van psycholoog                drs. A.G. Verkade

Wachtlijst.

Wachttijden per 1 juli 2024.


Volgens voorschrift  van de overheid ziet u hier twee soorten wachttijden 

1-    Aanmeldingswachttijd = het aantal weken tussen  het moment dat u belt voor de eerste afspraak en de datum van de eerste afspraak. Voor de vestiging Wapenveld is dat 3 weken en voor de vestiging Hardenberg is dat 3 weken.

2-    Behandelingswachttijd = het aantal weken tussen de eerste afspraak en de tweede afspraak.             Voor de vestiging Wapenveld is dat 3 weken en voor de vestiging Hardenberg is dat 3 weken.

 

Locatie

 

 

Aanmeldingswachttijd

 

 

Behandelingswachttijd

 

Wapenveld 

 3 weken

 3 weken

Hardenberg

 3 weken

 3 weken


1.   De wachttijden worden volgens wettelijk voorschrift berekend over de periode van de afgelopen twee maanden. 

2.   Er is geen verschil van wachttijd per zorgverzekeraar

3.   Er is geen verschil per diagnosegroep. Dus als u paniekaanvallen heeft is uw wachttijd even lang als van iemand die depressief is.


Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info